Welkom,

Dit is de gecombineerde internetsite voor:

     Living a Plain Life                        Strangers & Pilgrims 

                               

    Living a Plain Life                          Digitale Chr. Uitgeverij

Dit betekent dat u op deze internetsite dus gewoon te maken heeft met dezelfde 'eigenaren' van bovengenoemende websites. Dat is wel zo prettig, want van welke internetsite of email-adres u ook gebruik wilt maken, u komt gewoon weer bij ons terecht. En tevens kunt u veel meer uitgebreide informatie, foto's etc. op de specifieke internetsites terugvinden. Bezoek ook de internetsite van Strangers & Pilgrims eens voor meer informatie over hun producten. 

Plain Living staat voor: Eenvoudig(er) leven.

En dat is iets wat een uitdaging is in onze gehaaste maatschappij. Terug naar de 'Basics', maar dat betekent niet direct een oncomfortabel leven leiden! Wilt u meer lezen en zien over wat dit inhoud en reageren? Lees dan eens de Blogjes en/of bekijk de YouTube video's.

Living a Plain Life vindt u terug in de christelijke levensstijl van van conservatieve Anabaptisen zoals die van de Amish, Mennonieten en andere Plain-People groeperingen in onder andere Amerika (zie link naar: Wikipedia). Maar het is nog verder terug te voeren naar de christenen die leefden met en vlak na de apostelen van Jezus. De producten van Strangers and Pilgrims gaan dan ook vaak over de reden achter hun en onze levenswijze. Eén die nauw verbonden is met hun vroeg christelijke overtuigingen en manier van leven.

Zorgen voor elkaar:

Wij ondersteunen, door middel van donatie's via Come-Over-2.org, de allerarmste in Honduras (Zuid-Amerika). Alle donatie's worden voor 100% hiervoor gebruikt. Er blijft van uw donatie niets 'aan de strijkstok hangen', wat een van de redenen is waarom wij voor deze manier van 'ondersteunen' gekozen hebben. Bezoek de internetsite eens en lees hoe ook uzelf geholpen wordt door uw donatie aan CO2!

We hopen dat u veel kijk, lees en beleef plezier heeft,

 

 

 

Contact formulier

Share |