Strangers & Pilgrims Christelijke Uitgeverij

Is een kleine Christelijke Uitgeverij die zich o.a. ten doel stelt om meer bekendheid te geven over de christenen die leefden met en vlak na de apostelen van Jezus. 
Deze christenen, die leefden van ca. 80 n.Chr. tot ca. 325 n.Chr. worden ook wel de Ante-Nicene-Fathers genoemd.

Helaas is er in de huidige christelijke samenleving maar heel weinig bekend over deze broeders die met en zo vlak na de laatste apostelen hebben geleefd.

Hoe dachten zij over het onderwijs van Jezus? Hoe brachten zij Jezus' onderwijs in praktijk? Komen onze geloofsovertuigingen overeen met die van hun? En indien er verschillen zijn, wie zou er dan meer recht van spreken hebben? Wij die meer dan 2000 jaar later leven, het moeten doen met Bijbelvertalingen en in een hele andere cultuur leven? Of misschien deze eerste christenen waarvan enkele leerlingen waren van de Apostel Johannes, Petrus en Paulus en vragen aan hen hebben kunnen stellen? 

Al deze onderwerpen en meer worden beantwoorden aan de hand van datgene wat deze eerste christenen zelf vertellen en uitleggen. Door middel van digitale publicaties (EPUB en/of PDF) en video- audiolezingen (MP3-MP4) kunt ook u hier meer over te weten komen.

Deze publicaties zullen u zeker meer inzicht geven over hoe onze hedendaagse 
geloofsovertuigingen zijn ontstaan en hoe de eerste christenen, van voor 300 n.Chr., hierover dachten.

Bent u trouwens benieuwd naar de geschiedenis achter het plaatje van Strangers & Pilgrims; 
'Love Your Enemies and Bless Them That Curse You'
Klik dan hier om het verhaal te downloaden (PDF).

Wij wensen u heel veel lees, luister, kijk en overdenk plezier,

Strangers & Pilgrims.

Strangers & Pilgrims