Wil Jezus dat wij zijn woorden letterlijk gehoorzamen?

Vrijwillige Bijdrage

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Jezus Christus heeft ons in de vier Evangeliën veel onderwijs gegeven. Maar helaas zien we in de praktijk van alledag weinig terug van Zijn Woorden.

Hoe komt dit? Bedoelde Jezus niet wat Hij zei? Was het allemaal te moeilijk om te begrijpen? Of moeten we ‘als kinderen’ aan Zijn voeten gaat zitten en gewoon luisteren wat Hij letterlijk tegen ons zegt?

Dit artikel laat de Bijbel spreken en geeft de zienswijze weer van de Vroege Christenen (de volgelingen van Jezus Christus tot ca. 325 n.Chr.).

Het is een punt waarover veel verschillende meningen en gedachten over zijn binnen de Christenheid, maar weinig Christenen weten hoe de Vroege Christenen hierover nu echt dachten.

Dit artikel daagt ons uit om onze eigen opvattingen over wat wij geloven te onderzoeken aan de hand van de Heilige Schrift en de geschriften van de vroege-christenen. Het vereist een onbevooroordeelde lezer met een oprecht verlangen om God te dienen want het zal zeker op verschillende terreinen niet overeenstemmen met wat wij vandaag te dag geloven. 

Verkrijgbaar in PDF / Epub formaat - aantal bladzijden 8.

Prijs: Vrijwillige Bijdrage.

Voor het downloaden van de PDF Klik hier
                                          of Epub Klik hier

 

 

Specificaties

Formaat: PDF en Epub

Aanverwante artikelen

Vroege Christenen EPUB

Laat de vroege-christenen eens aan het woord. 

Veel christenen denken dat de Apostel Johannes, vlak voordat hij stierf in ongeveer het jaar 98 n.Chr. ons het complete...
€ 6,00€ 2,00

Levertijd 2 dagen

Twee Koninkrijken

Wat geloofden de eerste christenen over de Twee Koninkrijken 

Een van de ironische dingen van het Christendom van vandaag is dat een fundamenteel grondbeginsel van het christelijke...
Vrijwillige Bijdrage
Het Geheim van hun Kracht

Het Geheim van hun Kracht 

 Wat zouden de Anabaptisten ons kunnen vertellen?
€ 6,00€ 2,00

Levertijd 2 dagen

Wat geloofden de Eerste Christenen over de Vader en de Zoon?

Wat geloofden de Eerste Christenen over de Vader en de Zoon? 

Een van de ironische dingen van het Christendom van vandaag is dat een fundamenteel begrip van het christelijke geloof...
Vrijwillige Bijdrage