Het Geheim van hun Kracht

van € 6,00 voor € 2,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 Wat zouden de Anabaptisten ons kunnen vertellen?

"We moeten immers wel spreken over wat we gezien en gehoord hebben." zeiden de apostelen en met deze uitspraak kwam ook de vervolging. Zij hadden het geheim van Jezus' kracht ontdekt. Ook wij kunnen het ontdekken, dankzij de verhalen die zijn achtergelaten door degene die 'hun eigen leven niet liefhadden zelfs tot de dood'. In dit boek vind je hier vele van.

"Het geheim van het Koninkrijk van God is jullie gegeven," vertelde Christus aan zijn volgelingen bestaande uit een paar vissers en een belastinginner.  En een hiermee trok een bont gezelschap uit Jeruzalem er op uit om de wereld te veranderen.

En dat lukte hen!

In de zestiende eeuw gebeurde in Europa hetzelfde toen de Anabaptisten 's nachts in de steden in steegjes en in kleine achteraf gelegen houten schuurtjes begonnen met hun prediking. Wat was hun geheim? Door het lezen van dit boek zal je erachter komen wat ze konden bereiken zolang ze maar niet vergaten wat het geheim was!

Was hun geheim een 'terugkeer' naar de letterlijke uitleg van de Bijbel? Nee, ze waren meer dan alleen maar de Bijbelgetrouwe Christenen. Was het een terugkeer naar de apostolische leer? Nee, ook niet, want ze deden meer dan alleen maar tradities navolgen. Fundamentalisme en tradities hebben van de Christenheid nooit een eenheid kunnen maken of heeft het laten kunnen functioneren.

Het 'geheim van het Koninkrijk van God' is verbazingwekkend eenvoudig. Met twee woorden onthulde Jezus het aan Zijn vrienden, die - toen zij het begrepen - plotseling de wil van God, de hele Bijbel en de manier van leven zoals God het wenst begrepen.

Het doel van dit digitale boek (in PDF en Epub formaat) is om de lezer te helpen dit geheim ook te vinden, te begrijpen en toe te passen.

 

 

 

Winkelwagen
Prijs van € 6,00 voor 2,00
Levertijd 2 dagen
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Formaten EPUB, PDF

Aanverwante artikelen

Vroege Christenen EPUB

Laat de vroege-christenen eens aan het woord. 

Veel christenen denken dat de Apostel Johannes, vlak voordat hij stierf in ongeveer het jaar 98 n.Chr. ons het complete...
€ 6,00€ 2,00

Levertijd 2 dagen

MP4 - Just War Debat

MP4 - Just War Debat 

Kunnen christenen deelnemen aan een oorlog of deze op een andere wijze ondersteunen? Zijn er ‘regels’ die bepalen wanneer het voeren van een oorlog ‘rechtvaardig’ is?

 

 

 

Vrijwillige Bijdrage
De geschiedenis van Dirk Willems

De geschiedenis van Dirk Willems 

Bent u benieuwd naar de geschiedenis achter het plaatje wat Strangers and Pilgrims als logo gebruikt?
Dit waargebeurde...
Vrijwillige Bijdrage
Twee Koninkrijken

Wat geloofden de eerste christenen over de Twee Koninkrijken 

Een van de ironische dingen van het Christendom van vandaag is dat een fundamenteel grondbeginsel van het christelijke...
Vrijwillige Bijdrage