Strangers and Pilgrims Digitale Christelijke Uitgeverij

Strangers and Pilgrims

is een kleine Digitale Christelijke Uitgeverij die zich o.a. ten doel stelt om meer bekendheid te geven over de christenen die leefden met en vlak na de laatste apostelen van Jezus. 
Deze christenen, die leefden van ca. 90 n.Chr. tot ca. 325 n.Chr. worden ook wel de Ante-Nicene-Fathers genoemd.

Helaas is er in de huidige christelijke samenleving maar bij heel weinig christenen iets bekend over deze broeders en zusters die met en zo vlak na de laatste apostelen hebben geleefd.

Hoe dachten zij over het onderwijs van Jezus? Hoe brachten zij Jezus' onderwijs in praktijk? Komen onze geloofsovertuigingen overeen met die van hun? En indien er verschillen zijn, wie zou er dan meer recht van spreken hebben? Wij die meer dan 2000 jaar later leven, het moeten doen met Bijbelvertalingen en in een hele andere cultuur leven? Of misschien deze vroege-christenen waarvan er enkele nog leerlingen waren van de Apostel Johannes, Petrus en Paulus en vragen aan hen hebben kunnen stellen?

Al deze vragen worden beantwoorden aan de hand van datgene wat deze vroege-christenen zelf vertellen en uitleggen. Door middel van digitale publicaties (EPUB en/of PDF) en video- audiolezingen (MP3-MP4) kunt ook u hier meer over te weten komen.

Waarom verstrekt Strangers and Pilgrims dit niet allemaal kosteloos? Lees hier waarom we een kleine vergoeding vragen voor sommige publicaties.

Deze publicaties zullen u zeker meer inzicht geven over hoe onze hedendaagse geloofsovertuigingen zijn ontstaan en hoe de vroege-christenen, van voor 300 n.Chr., hierover dachten.

Bent u trouwens benieuwd naar de geschiedenis achter het plaatje van Strangers and Pilgrims; 
'Love Your Enemies and Bless Them That Curse You'?  Klik dan hier voor het verhaal in PDF.

Wij wensen u heel veel lees, luister en kijk plezier,

Strangers and Pilgrims.

Strangers & Pilgrims

internetsite: http://strangersandpilgrims.comeover2.org

email        : strangersandpilgrims8@gmail.com

Share |