Welkom bij Plain Living

Kersenhouten 'Sayings' gemaakt door Plain-People in Amerika

Sayings example

De sayings zijn gemaakt van hoogwaardig kersenhout. We hebben er tien met verschillende Bijbelteksten en spreuken voor u uitgekozen.

Barn Quilts

Het Quilten is een al eeuwen oud gebruik. En bij de Amish zou je kunnen zeggen, zit het 'in hun bloed'. In Amerika bedachten ze dat het ook leuk was om oude Barns (schuren) hiermee te gaan versieren. En zo zijn de Barn Quilts ontstaan. Geometrische partonen die we herkennen van de Quilts die de Amish maken. Hieronder enkele foto's van Barn Quilts op schuren en huizen. Klik op voor een korte reportage:  Barn Quilts in America (de video begint met een korte advertentie). 

 

Wij vervaardigen deze Barn Quilts op watervast multiplex in de maten 240x240, 120x120, 60x60 en 30x30 cm en worden geschilderd met natuurverf van Annie Sloan (te verkrijgen oa. bij TresJolie-wonen Leeuwarden). Natuurlijk zijn de kleine Barn Quilts ook heel mooi om decoratief binnen in huis op te hangen. We zijn druk bezig de komende maanden om enkele voorbeelden te maken die we hier op de website kunnen zetten. Omdat elke Barn Quilt een persoonlijke uitstraling moet hebben worden ze specifiek in uw gewenste kleurcombinatie gemaakt. Wel zijn de Quilt patronen en het aantal beschikbare kleuren beperkt om zo de authentieke uitstraling van de Barn Quilt te behouden. 

 

Veel plezier op onze website,

Boaz & Rebekah

Share |