Gods Koninkrijk keerde de wereld ondersteboven

van € 6,00 voor € 2,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Nadat David Berçot het boek ‘Will the real Heretic please stand up’ had geschreven (Laat de vroege-christenen eens aan het woord) duurde het een aantal jaren voordat hij hierop een vervolg schreef. Uit alle reacties en commentaren van lezers van dat boek bleek dat er behoefte was aan meer uitleg en verdieping.

Waar komen sommige van onze hedendaagse geloofs-overtuigingen vandaan? Stemmen deze nog overeen met die van de vroege-christenen? En indien dit niet meer zo is, waar komen deze dan vandaan? Maar vooral wordt het duidelijk dat de Vader en Zijn Zoon Jezus Christus niet vragen om het aanhangen van een religie maar om het hebben van een relatie met de Vader en Jezus!

In dit boek, wat ook is uitgegeven in vele andere talen, laat Berçot weer de vroege-christenen (van ca. 100 n.Chr. tot ca. 325 n.Chr.) aan het woord en beschrijft hoe en waardoor een leiden van een christelijk leven in de loop der eeuwen veranderde van een relatie naar het aanhangen van een religie.

Is er dan geen hoop meer voor ons? Natuurlijk wel! Laten we weer terugkeren naar de eenvoudige woorden van Jezus en als een kind weer figuurlijk op zijn schoot gaan zitten zoals de vroege-christenen dat gedaan hebben.

Dit boek daagt ons weer uit om onze eigen opvattingen over wat wij geloven te onderzoeken aan de hand van de geschriften van de vroege-christenen. Het vereist een onbevooroordeelde lezer met een oprecht verlangen om God te dienen want hun zienswijze zal zeker op verschillende terreinen niet overeenstemmen met wat wij vandaag te dag geloven.

Maar willen we een relatie hebben met ……. of houden we vast aan onze religie?

 

 

Winkelwagen
Prijs van € 6,00 voor 2,00
Levertijd 2 dagen
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Formaat EPUB, PDF

Aanverwante artikelen

Vroege Christenen EPUB

Laat de vroege-christenen eens aan het woord. 

Veel christenen denken dat de Apostel Johannes, vlak voordat hij stierf in ongeveer het jaar 98 n.Chr. ons het complete...
€ 6,00€ 2,00

Levertijd 2 dagen

Gods Koninkrijk MP3

MP3 - Wat is het Koninkrijk van God? 

Wij kennen bijna allemaal wel zinnetje in het ‘Onze Vader’ wat Jezus ons leerde waar Hij zegt:
€ 4,00

Levertijd 2 dagen

MP4 - Just War Debat

MP4 - Just War Debat 

Kunnen christenen deelnemen aan een oorlog of deze op een andere wijze ondersteunen? Zijn er ‘regels’ die bepalen wanneer het voeren van een oorlog ‘rechtvaardig’ is?

 

 

 

Vrijwillige Bijdrage
Nieuwe Testament zonder hoofdstukken en verzen

Nieuwe Testament zonder hoofdstukken en verzen 

Uhh ... het Nieuwe Testament zónder hoofdstukken en vers indeling?
Waar is dat goed...

€ 2,00

Levertijd 2 dagen