Welkom Plain-Living.nl

Na een zoektocht langs verschillende christelijke kerken/gemeenschappen en door veel Bijbel lezen zijn we uiteindelijk terecht gekomen in USA bij de conservatieve Anabaptisten / Amish. Ook wel 'Plain People', genoemd. 

Deze groepen komen wat leer, en levenswijze het dichtst bij de eerste christenen die leefden voor 325 n.Chr. Hoewel we veel gemeen hebben met deze conservatieve 'Plain People' zijn er ook wel verschillen, net zoals die er onderling in deze groepen zijn.

Maar doorsnee genomen voelen wij ons hier het beste thuis. 

Wij aanvaarden de Bijbel als enige autoriteit.

Daarnaast hanteren wij de werken van de eerste christenen (de door de apostelen onderwezen discipelen en de leerlingen daarna tot aan 325 n.Chr.) – de Ante-Nicene Fathers – als de meest betrouwbare bron en hulpmiddel om naast de Bijbel te raadplegen.

Wilt u meer lezen over de ANF (eerste christenen) en wat ze geloofden over onderwerpen die ook ons nog steeds bezighouden?

Kijk dan in onze webshop Strangers & Pilgrims voor boeken en kosteloze artikelen en,

bezoek zeker de website: www.oldtimereligion.nl 

Deze website bevat op elke pagina een vertaaltool die alle pagina's inclusief de citaten van de eerste christenen vanuit het Engels vertalen in 10+talen. Verrijk uw kennis en begrip van de Bijbel door 'uit de eerste hand' informatie van de eerste christenen!

Of kijk op ons Video kanaal op Rumble met steeds meer interessante video's over de eerste christenen en aanverwante informatie.

May God Bless you.

 

Contact formulier